What's In The Barn?

What's In The Barn?

Over het programma

In ‘What’s In The Barn’ volgen wij de zoektocht van Dale en zijn zoon Matt naar dat ene speciale item dat nog ontbreekt in hun collectie vol Harleys, Hendersons, Indians, Excelsiors en Crockers. Matt vanachter de computer, zijn vader in stoffige schuren verspreid over het land.

In een nieuw seizoen gaat verzamelaar Dale Walksler weer op zoek naar enkele unieke pareltjes uit de Amerikaanse motorgeschiedenis. In zijn museum Wheels Through Time heeft hij al 300 zeldzame exemplaren staan, maar de gepassioneerde motorliefhebber is altijd op jacht naar iets wat hij nog niet heeft.

Zo gaat hij onder meer op zoek naar de legendarische Roadog, een vijf meter lange handgemaakte motor uit de jaren zestig. Hij heeft te horen gekregen dat deze ergens in de buurt van Greenbay moet zijn, waar de maker ‘Wild Bill’ Gelbke ooit leefde. De monsterlijke machine met een automotor, een achteruitversnelling en een gewicht van 1500 kilo is een icoon voor veel motorliefhebbers, maar is lang niet in het openbaar gezien. Lukt het Dale om hem te vinden en naar zijn museum te halen, voordat iemand anders ermee vandoor gaat?

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.