Toy Hunters

Toy Hunters

Over het programma

Waar de meeste mensen hun speelgoed wegdoen zodra ze volwassen worden, begint Jordan Hembrough ze pas echt te verzamelen. De enthousiaste Toy Hunter struint rommelmarkten, garages, tweedehands winkels en collecties van andere verzamelaars af op zoek naar bijzondere items.

Van vintage barbiepoppen tot unieke Batmobiles en van zeldzame actiefiguren uit Star Trek en Lord of the Rings tot nostalgisch Amerikaans speelgoed uit vervlogen tijden. De ervaren speelgoedspecialist weet van bijna elk item wat de historie en de waarde is en probeert met scherp onderhandelen ze voor een goede prijs op de kop te tikken. Dat kan variƫren van een paar dollar voor een poppetje uit de jaren zeventig tot meer dan duizend dollar voor een limited edition van een Transformer-auto.

Hoewel hij het liefst alles zelf zou willen houden, is zijn voornaamste doel om zijn toy gold weer met winst door te verkopen aan de andere verzamelaars in zijn netwerk. En dat betekent opnieuw slim onderhandelen. Want het mag dan wel speelgoed zijn, dit is beslist geen kinderspel.

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.