Naked And Afraid

Over het programma

In dit extreme en niets verhullende survivalprogramma worden een man en een vrouw achtergelaten in de wildernis. Zonder voedsel, zonder drinkwater én zonder kleren.

Het naakte koppel, dat elkaar tot die tijd niet kende, moet proberen 21 dagen lang te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden. Van de dorre vlaktes van Madagaskar tot het onverbiddelijke regenwoud van de Amazone en van een verlaten Fiji-eiland tot de jungles van Maleisië. Elke aflevering worden twee nieuwe deelnemers aan elkaar gekoppeld. Ze moeten zelf vuur maken, drinkwater zoeken en voedsel zien te vangen met alle middelen die de natuur biedt. Zonder kleren worden ze letterlijk blootgesteld aan de gevaarlijke elementen die de wilde natuur te bieden heeft, zoals agressieve apen, giftige slangen, scherpe distels en extreme hitte.

De deelnemers zijn stuk voor stuk ervaren survivalkenners, maar hebben nog nooit op deze extreme manier moeten overleven. En al helemaal niet naakt met iemand van de andere sekse. Verwacht geen romantische Blue Lagoon-taferelen, maar een loodzware expeditie waarin samenwerken cruciaal is, maar niet altijd even soepeltjes gaat tussen de soms bazige alfamannetjes en de onafhankelijke vrouwen.

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.