Idris Elba: No Limits

Idris Elba: No Limits

Over het programma

De Britse acteur Idris Elba (bekend van The Wire) heeft een passie voor snelheid. Eerder maakte hij al de serie King of Speed, nu is hij terug met het vierluik No Limits.

Idris Elba gaat elke aflevering een bijzondere uitdaging aan op het gebied van snelheid. Van dragracen tot rallyrijden tot aerobatics. En met veel succes. Want tijdens zijn poging om de snelste tijd op Engels grondgebied te rijden, lukt het hem om in zijn Bentley Continental GT Speed de historische ‘Flying Mile’ te verbreken met een snelheid van 290 kilometer per uur!

Elke aflevering begint met een bezoek van Idris aan een beroemde sportcompetitie op locaties in Ierland, Florida, Californië en Groot-Brittannië en Ierland die hem inspireren tot het ondernemen van enkele van de zwaarste snelheidsdisciplines ter wereld. Zowel op de grond als in de lucht. Om het maximale te halen uit zijn auto of vliegtuig, krijgt Idris eerst les van de allerbesten ter wereld en maakt hij zoveel mogelijk kilometers als mogelijk. Om het daarna op te nemen tegen de profs in een ultieme speed challenge.

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.

Bekijk de video