Troy

Over het programma

De Londense illusionist Troy is anders dan doorsnee goochelaars. Waar de meeste magiërs druk bezig zijn met het toveren van konijnen uit hoge hoeden of het doormiddenzagen van lieftallige assistentes, is Troy te vinden in winkels, cafés en kapsalons waar hij doodgewone passanten verrast met zijn street magic.

Zo verbrandt hij een tototicket van een voetbalfan om datzelfde papiertje later weer ongeschonden uit diens pakje sigaretten te toveren. Ook laat hij tijdens een speeddate ongemerkt zijn telefoonnummer achter op het arm van een nietsvermoedend meisje. Doordat veel van zijn trucs worden gefilmd met de verborgen camera is de verbazing van de voorbijgangers extra groot.

Aan het eind van elke aflevering pakt Troy uit met stunt die alle andere overtreft. Zo vermenigvuldigt hij van een zakenman een briefje van vijf pond tot een enorme regen van biljetten die plots met honderden uit de lucht komen vallen. Tot vreugde van de verbaasde voorbijgangers. Goochelaars kunnen hun saaie konijnen wel inpakken, Troy is de nieuwe man!

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.

Bekijk de video