Feestdagen Marathons

Een hele dag van jouw favoriete programma

Maandag 21 december starten de Feestdagen Marathons waarin je extra lang kunt genieten van jouw favoriete programma's. Van half 12 tot 5 uur volg je non-stop de meest extreme programma's en wel twee weken lang! Maandag 21 december kijk je naar het mannelijkste kookprogramma van de wereld: Chef Gone Wild. Ga dinsdag mee op reis naar de indrukwekkende landschappen van Noord Amerika. Moe van al dat reizen? Woensdag gaan we lekker vissen met niemand minder dan de visexperts Jeremy Wade en Jakub Vagner. Zodra we weer wat energie hebben, verkennen we de overige landschappen van Amerika in de Wild serie en Wildest Latin America. Vrijdag wordt het tijd om de zee in te gaan en te genieten van het onderwaterleven in Bahama Blue. 's Zaterdags sluiten we de week af met antiekhandelaar Drew Pritchard; wie weet kom je tijdens deze show nog op leuke kerstcadeau idee├źn.

Maandag 28 december gaan we door met nog meer mooie programma's. Wie vangt er maandag de meeste krab? Hoe overleef je dinsdag in de ijzige winter van The Arctic National Wildlife Refuge? Bestudeer op woensdag samen met Joel Lambert de gevaarlijkste roofdieren van dichtbij en vissen we nog een laatste keer dit jaar samen met Robson Green.

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.

Om meer kennis op te doen van inheemse eetgewoontes die dicht bij de natuur staan, reist hij naar de meest afgelegen gebieden ter wereld.

Jeremy trekt dieper de jungle in dan hij ooit is geweest en wil pas terugkeren als hij er eindelijk eentje aan zijn haak heeft geslagen. Gaat het hem nu wel lukken?

Laat je verrassen door een schouwspel van haarscherpe beelden, adembenemende close-ups en een fantastische montage.

Leer hoe trekmieren, gordeldieren, jaguars en reusachtige otters elk hun eigen manier hebben ontwikkeld om te overleven.

De ondiepe wateren en unieke stelsel van onderwatergrotten zijn een ideale habitat voor een diverse populatie zeeleven.

Wie weet als eerste de beste plekken te vinden en pakt het grootste deel uit deze krab-business?

De avonturier Ed Stafford gaat op zoek naar mysterieuze plekken om van dichtbij te bekijken en te verklaren.

Ruim je zolderkamer op, want Drew Pritchard is op zoek naar unieke antieke voorwerpen.

Hoe overleef je in de ijzige winter van The Arctic National Wildlife Refuge, een gebied twee keer zo groot als Nederland?

Geen vis is veilig voor de hengels van Extreme Fisherman Robson Green.
De Ultimate Catch en Extreme Fisherman.