Close-up Kings

Over het programma

Drie van de beste goochelaars uit New York nemen het tegen elkaar op in de nieuwe serie Close-Up Kings. De vingervlugge magicians Magic Balay, Loki en Johnny Blaze reizen door Amerika om hun kunsten te vertonen aan nietsvermoedende voorbijgangers.

Per aflevering kiezen ze een aantal schier onmogelijke uitdagingen die ze moeten zien te volbrengen. Van het aanpassen van de afbeelding op een dollarbiljet en het laten verdwijnen van een smartphone tot een Houdini-achtige ontsnapping uit een gevangenis en de opdracht om 10.000 dollar te verdienen binnen een dag. De drie zijn goede vrienden en collega’s, maar doen er alles aan om het beter te doen dan de ander. Kunnen de Close-Up Kings ook jou verbazen?

De drie bevriende goochelaars werden ontdekt toen ze als adviseurs werkten voor de andere succesvolle goochelserie op Discovery Channel: ‘Troy’. De producer van de show was zo onder de indruk van hun kunsten dat ze gevraagd werden samen een eigen show te maken. Het resulteerde in Close-Up Kings waarbij ze door Noord-Amerika toeren langs onder meer New York, Miami, San Francisco, New Orleans en Toronto en kunsten vertonen die passen bij de cultuur en lifestyle van die stad.

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.