Alaska Night

Over het programma

Alaska vormt een aantrekkingskracht op verschillende soorten mensen. Van de vrijheidszoekers die ver van de bewoonde wereld willen leven tot de goudzoekers die snel rijk hopen te worden van het edelmetaal dat hier naar schatting nog in grote hoeveelheden in de bevroren grond zit. In het drieluik ‘Alaska Night' worden deze twee groepen van dichtbij gevolgd.

In een nieuw seizoen van Gold Rush zijn het de Hoffmans die na hun mislukte avontuur in Guyana terugkeren naar het noordwesten van Amerika en proberen wat collega Parker Schnabel vorig seizoen wel lukte: goud vinden en rijk worden.

We volgen Billy en Ami Brown samen met hun zeven kinderen die hun onderkomen uitbreiden en voedselvoorraden inslaan in Alaskan Bush People. 

Afgelegen woont ook nog steeds de Kilcher-familie in hun zelfgebouwde homestead. In Alaska: The Last Fontier zien we hoe zij hun leven oppikken na een van de warmste winters van de afgelopen decennia die eerder desastreus dan prettig was. Want door de warmte zijn al hun voedselvoorraden bedorven en moeten ze er eerder dan normaal op uit om nieuw eten te vinden.

Benieuwd wanneer het programma wordt uitgezonden? Ga dan naar de Nederlandse tv-gids of de Vlaamse tv-gids.

Elke maandag 21:00 uur

Elke maandag 22:00 uur 

Elke maandag 23:00 uur