PME Legend

Win een groepsreis van 7 dagen!

Wil je ook het leven van een cargo pilot in een klassieke Dakota ervaren?

PME Legend organiseert in samenwerking met Discovery een unieke winactie. Als consument maak je kans om de dynamische wereld van PME Legend en de cargo pilot zélf te ervaren. Dat kan tijdens de PME Legend Skymaster USA Tour! Een onvergetelijke groepsreis van 7 dagen, waar je aan boord van een Dakota kriskras door California vliegt van de ene stoffige landingsbaan naar de volgende. Iedere dag is er een andere bestemming en wacht een nieuw avontuur. Van een jeep safari tot skydiving. 

Hoe kun je meedoen?

Iedereen kan meedoen. Meld je tussen 1 maart en 31 mei 2017 aan via de PME Legend-website. Kies eerst je favoriete PME Legend outfit, waarin je de reis zou willen maken. Beantwoord vervolgens de open kennisvraag, vul je contactgegevens in en kies de PME Legend winkel waar je wilt dat de prijsuitreiking plaatsvindt. Ook is het mogelijk om je Facebook-account te gebruiken bij je registratie. Tenslotte dien je akkoord te gaan met de actievoorwaarden.

Heb je de kennisvraag goed beantwoord, dan ontvang je vervolgens binnen 1 week de uitnodiging om een motivatie te schrijven waarom je de prijs wilt winnen. Een jury beoordeelt vervolgens de motivaties en selecteert voor 30 juni 2017 de winnaars. Na het indienen van je motivatie kom je eveneens in aanmerking voor de dagprijs, een PME Legend Skymaster Jeans, en de weekprijs, een PME Legend leren jack.

 De PME Legend USA Tour vindt plaats op een nader bekend te maken datum in september 2017. Wacht geen seconde en meld je nu aan op de website.

Bekijk de video